Prijsverlaging NPA

Dankzij schaalvergroting en een slimmere manier van werken kan NPA de tarieven met 5% verlagen. Ook wordt de opzegtermijn ingekort van 6 naar 3 maanden.

NPA maakt zich hard voor efficiëntie. In de certificeringen, maar ook in de eigen werkwijze. En dat levert op! Door onze werkwijze meer te stroomlijnen kunnen we de tarieven voor NHG-Praktijkaccreditering verlagen. Ook het groeiende aantal deelnemers (inmiddels doet bijna 70% van alle aan een praktijk gebonden huisartsen mee) zorgt ervoor dat de tarieven naar beneden kunnen.

NPA is een non-profitorganisatie en stelt het belang van huisartsenpraktijken voorop. We zeggen niet voor niets dat NHG-Praktijkaccreditering van, voor en door huisartsen is. Het is dan ook logisch dat u profijt heeft van de schaalvergroting en efficiencyslag. Bij elkaar opgeteld betekent dit dat de tarieven 5% omlaag gaan.

De nieuwe tarieven gaan in op 1 januari 2018: dat lijkt ons een goed begin van het nieuwe jaar. De opzegtermijn wordt verkort van 6 naar 3 maanden. Deze verkorting geldt per direct.

NPA werkt voortdurend aan het actualiseren en verbeteren van de certificeringen en de eigen werkwijze. Op dit moment worden NPAweb, de website en overige communicatie vernieuwd. De feedback van deelnemers is leidend bij de vernieuwing.